Bibliotheek start met talencursus via internet

4 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Bibliotheek in Nijkerk en Hoevelaken begint met de mogelijkheid voor het deelnemen aan een online talencursus. De cursus heeft een speciale prijs en is alleen voor leden van de bibliotheek.

Het programma heet Tell Me More en is een methode om nieuwe talen te leren op basis van een communicatieve aanpak. Tell Me More zorgt voor interactie en het gebruik in realistische situaties. Taalvaardigheid en het spreken van de taal leren cursisten met het uitgebreide programma van Tell Me More. Wereldwijd zijn er miljoenen deelnemers. Ook bijvoorbeeld de Rijksuniversiteit Groningen maakt gebruik van deze manier van leren om studenten de kans te geven hun talen te leren. Tell Me More biedt de keuze uit zeven verschillende talen: Engels, Duits, Italiaans, Frans, Spaans (2 soorten), Chinees en Nederlands als 2e taal.

De bibliotheek start hiermee als een pilot. Voor een maand betalen deelnemers €7,50, voor een jaar €50,00. Dit geldt alleen voor leden van de bibliotheek. Lidmaatschap van de bibliotheek is al vanaf €6,25 mogelijk. Normaal kost deelname aan de cursus honderden euro's maar de bibliotheek heeft de mogelijkheid om voor deze pilot goedkoop mee te doen.

Meer informatie

Wie meer informatie wil of een voorbeeld van hoe een cursus werkt, is van harte welkom op de inloopmomenten op donderdagavond 7 maart om 19.30 uur-20.30 uur en donderdag 14 maart van 10.00 - 11.00 in de bibliotheek van Nijkerk, Frieswijkstraat 99 in Nijkerk. Van te voren aanmelden is niet nodig. www.bibliotheeknijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie