Toneel: Het Gebeuren in de Haen

4 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De door regisseuse Mirjam Bosveld zelf geschreven komedie die toneelgroep Het Gebeuren brengt, heet: 'Al de dagen van ons leven'.

In het Burchthotel verzamelen zich de gasten die daar zijn uitgenodigd voor de bruiloft van Mark en Merel. Hoewel weddingplanner Babet het feest tot in de puntjes heeft georganiseerd, dreigt een en ander totaal niet volgens haar nauwgezette planning en naar de vurige wens van de bruid te verlopen. De gescheiden ouders van Merel gaan elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien en dat geeft flinke spanningen, waarbij de emoties hoog oplopen. Tot overmaat van ramp heeft de bruidegom zijn ex Cynthia uitgenodigd, een femme fatale die maar wat graag olie op het vuur gooit. Dit tot groot ongenoegen van Sjoerd, de beste vriend en getuige van Mark, die daar zo zijn redenen voor heeft. Tenslotte doet een romantische aangelegenheid als een bruiloft ook bij anderen de vonk wel eens overslaan. Al met al genoeg ingrediënten voor een komedie vol vermaak. Het wordt een avond met lachwekkende situaties en prachtige woordspelingen.

De voorstellingen op 15 en 16 maart starten om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staat de koffie voor u klaar.

Ook kunt u kiezen voor een arrangement. U kunt genieten van een maaltijd in Grand Café De Haen en aansluitend kunt u plaats nemen voor de voorstelling. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 Maart bij de Haen en het Laakmannetje te Hoevelaken. Ook via onze website kunt u kaarten reserveren:

www. hetgebeuren.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie