Goede match levert nieuwe bureaustoelen op

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Tijdens de beursvloer, georganiseerd door de Lions Hoevelaken in oktober 2012, heeft er een match plaats gevonden tussen Pharmatech Consultancy in Hoevelaken en Sigma. Het resultaat was dat genoemde firma twee ergonomische bureaustoelen voor het Sigma kantoor in Hoevelaken geleverd heeft. Als tegenprestatie biedt Sigma medewerkers van Pharmatech een stoelmassage aan. Zowel het bedrijf als Sigma werden door deze match verrijkt met een aanbod, wat wellicht anders niet gerealiseerd was.

Dit kan ook voor u gelden. Vaak weet men de weg niet te vinden naar organisaties op het terrein van welzijn, zorg of wonen. Ook de weg in de formulierenbrij , die tegenwoordig op allerlei terreinen op uw pad komt is soms een lastig traject. Hebben genoemde gebieden verrassingen voor u? Laat u ook verrijken, door een beter inzicht te krijgen in uw situatie. Loopt u gerust eens binnen op het spreekuur van Sigma in Hoevelaken. Iedere donderdag van 9.00 tot 10.30 uur op haar kantoor in woonzorgcomplex ,,De Stoutenborgh'', aan de Sportweg 25 te Hoevelaken.

55 plussers zijn welkom met hun vragen over welzijn, zorg en wonen. Ook mantelzorgers kunnen er terecht met hun specifieke vragen of voor de nodige emotionele ondersteuning. Op afspraak kan ook een medewerker van formulierenhulp u de nodige hulp bieden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u terecht bij Sigma. Telefoon: 033 2474830

advertentie
advertentie