Hellas Hoevelaken organiseerde geslaagde spelletjes middag

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Hellas Hoevelaken organiseerde woensdag 20 februari een spelletjesmiddag voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 7 jaar.

Het was even spannend of er wel genoeg aanmeldingen zouden komen, maar de opkomst was met 45 deelnemers voldoende om er een gezellige middag in sporthal Ridderspoor van te maken. De kinderen en ouders hadden er veel plezier in waardoor een echte 'feel-good' sfeer heerste bij Hellas.

In negen groepjes die begeleid werden door fantastische vrijwilligers, konden de kinderen zich uitleven op verschillende spelletjes zoals de tumblingbaan, parcours met klossen en skippyballen, de kleine trampoline en toch wel de favoriet onder de kinderen: het grote blauwe springkussen waar ze vanaf het klimrek op konden springen.

Dankzij de Albert Heijn in Hoevelaken konden de kinderen tussendoor even bijtanken met een lekker pakje drinken, waarna ze er weer flink tegenaan gingen. Door de aanwezigheid van gediplomeerde vrijwilligers heeft Hellas ervoor kunnen zorgen dat alle kinderen veilig begeleid werden in hun enthousiaste sprongen op de trampoline of springkussens.

Na afloop waren de Hellas medewerkers, de ouders en zeker de kinderen van mening dat deze spelletjes middag voor herhaling vatbaar is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie