Dansfeest 'Dorpshart Hoevelaken' in de steigers

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Het succes van het music-event 'Dorpshart Hoevelaken' in De Haen van afgelopen oktober lijkt op zaterdagavond 9 maart a.s. overtroffen te worden door de tweede uitvoering. Organisator Nik Schneijderberg van Het Klassiek meldt dat de kaartverkoop in de plus zit en er een mooi muziek programma in de steigers staat. ,,Het wordt weer een gezellig avondje dansen op muziek van toen & nu'', vertelt Cor Horst, uitbater van De Haen, terwijl hij De Haen versiert met hartvormige ballonnen.

door Theo Zuurman

Gevarieerde muziek

Voor de tweede editie van Dorpshart staat de Hoevelakense DJ Peter Martin achter de draaitafels. Hij wordt op het podium afgewisseld door live muziek van Dave van Beek, de percussionist van Acda & De Munnick en Michelle Knipscheer, de zangeres die regelmatig met Dean Saunders optreedt. Het dansfeest wordt geopend door DJ Durkish (Delight). Deze muzikale duizendpoot uit Amersfoort weet vanaf het eerste uur de juiste snaar te raken. Borreldeuntjes, slowdance, soul/groove, rock, funk of house niets is hem vreemd.

Gratis tickets

Er zijn twee keer twee gratis tickets te winnen. In Grandcafé De Haen staat een grote pot met hartjes, als je het juiste aantal raadt win je twee tickets ter waarde van € 12,= per stuk. Ook kun je met een foto van jezelf bij een banner van Dorpshart kaartjes winnen, zie de website. De leukste foto wint 2 tickets. Winnaars worden 4 maart bekend gemaakt.

'Dorpshart' Hoevelaken vindt plaats op zaterdag 9 maart 2013, van 20:30 tot 02:00 uur in Partycentrum De Haen, De Brink 10A, Hoevelaken.

Kaarten kosten 12 euro en zijn verkrijgbaar bij De Haen, via www.dorpshart.info of aan de zaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie