Weerspiegelingen: Duo-expositie Francisca Kalmijn en Reina de Weijer

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJERK - Op vrijdagochtend 8 maart wordt om 11.15 uur de duo-expositie 'Weerspiegelingen' geopend met werken van Francisca Kalmijn en Reina de Weijer. Deze twee kunstenaressen uit Amersfoort kennen elkaar al een groot deel van hun leven en exposeren nu voor het eerst samen in Kasteel Stoutenburg.

De olieverfschilderijen van Francisca Kalmijn zijn kleurrijk, licht en weerspiegelen hoop, weemoed, verlangen, verwondering en liefde. Het werk van Reina de Weijer weerspiegelt met name de verbondenheid met de natuur en de wisselwerking tussen de ander en het andere. Zij gebruikt hiervoor zeer veel verschillende technieken en materialen. Programma opening duo-expositie 'Weerspiegelingen', 10.45 uur. Ontvangst met koffie en thee om 11.15 uur. Welkom en opening van de expositie 11.30 uur. Francisca en Reina geven een rondleiding langs hun werken, 13.00 uur. Lunch, er staat een pot voor een vrijwillige bijdrage.

Graag aanmelden voor de opening van de duo-expositie 'Weerspiegelingen' via post@stoutenburg.nl of per telefoon 033-4945500. De expositie 'Weerspiegelingen' is tot en met 29 augustus op afspraak te bekijken op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur in Kasteel Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 5, Stoutenburg. Voor meer informatie www.stoutenburg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie