Zilveren Pony Manege Luxool

21 februari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Trailers en vrachtauto's rijden af en aan, ongedurige pony's, zenuwachtige ruiters en amazones en een parcours vol uitdagende hindernissen, dit zijn de onderdelen van de 29ste editie van het jaarlijkse springconcours de Zilveren Pony (ZP) te Nijkerk.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart 2013 wordt in manege Luxool de 29ste editie van springconcours , De Zilveren Pony, gehouden. Op vrijdag vanaf 16.30 uur wordt de B-klasse verreden en op zaterdag vanaf 08.00 uur worden de klassen L, M, Z en ZZ gesprongen en vanaf 19.00 uur zal er gestart worden met de spectaculaire finales van de klassen L, M, Z en ZZ.

Naast de afsluitende en spetterende finale op zaterdagavond van dit springconcours wordt er door Herman van de Bunt, eigenaar van de Country Mill in Nijkerk en hoofdsponsor van De Zilveren Pony, onder alle deelnemers van de Zilveren Pony twee cheques t.w.v. 150 euro verloot te besteden bij de Country Mill te Nijkerk!

De Zilveren Pony is een gezellig en spectaculair tweedaags evenement, gratis entree en nodigen iedereen uit om dit mee te maken. Adres Luxoolseweg 25B, Nijkerk.

advertentie
advertentie