Humberto Tan presentator Business event Nijkerk

21 februari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Humberto Tan presenteert ook de zesde editie van het Business Event gemeente Nijkerk. Het Business Event, waarbij de 'Ondernemer van het Jaar' wordt gekozen vindt plaats op maandag 8 april 2013. Naar verwachting zijn er veel ondernemers uit de gemeente Nijkerk in het Regardz Hart van Holland aanwezig om de avond bij te wonen. In het officiële programma wordt de 'Ondernemer van het Jaar' bekend gemaakt in drie categorieën: Industrie en Dienstverlening - Ondernemer van het Jaar MKB en Detailhandel - Jonge ondernemer/onderneming van het Jaar. De genomineerden voor het Business Event worden binnenkort bekend gemaakt.

Humberto Tan is al jarenlang één van de belangrijkste 'Sportgezichten' in Nederland. Zo presenteerde hij ruim 12 jaar NOS Studio Sport. Bij RTL nam Humberto tot juli 2012 wekelijks de presentatie op zich van het goed bekeken dagelijkse programma 'RTL Boulevard'. Op dit moment is hij de vaste presentator bij de voetbalzender Eredivisie Live. Tevens presenteert hij drie keer in de week een ochtendprogramma op BNR Nieuwsradio.

Op maandag 8 april zijn vanaf 19:30u de gasten en genodigden van het Business Event gemeente Nijkerk van harte welkom. Om 20:00u start het officiële programma waarin Humberto de genomineerden zal interviewen en waarbij de bedrijfsfilms worden getoond. Na de uitreiking van de Awards, zo rond 21:30u, is er alle ruimte om elkaar in een feestelijke en culinaire sfeer te ontmoeten, contacten te vernieuwen of te leggen. De ervaringen tot nu toe laten zien dat hier verrassende zaken uit voortkomen voor Businesspartners en bezoekers. Netwerken en deel uitmaken van netwerken is immers van belang voor ondernemers.

De organisatie Network Business Events is blij dat Humberto Tan opnieuw als presentator zal optreden. Voorgaande jaren heeft Humberto Tan zijn kwaliteiten bewezen op diverse Business Events.

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt €45,00 per persoon exclusief BTW. Voor meer informatie en het bestellen van de kaarten kunt u terecht op de website van de organisatie: www.businesseventnijkerk.nl. Ook kan men via het twitteraccount @NBEnu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie