Herinneringsbijeenkomst overledenen

21 februari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op zaterdag 30 maart a.s., stille zaterdag, organiseert EABN Uitvaartverzorging Nijkerk een herinneringsbijeenkomst ter nagedachtenis van overleden familieleden.

door Gerrit Steen

Uitvaartverzorgers Eddy Langenberg, Susanne Riemens en Anton Izelaar van de EABN: ,,We willen dit jaarlijks terug laten komen om zo stil te zijn bij hen die ons het afgelopen jaar en de jaren daarvoor zijn ontvallen, ongeacht hoe lang dit geleden is of welke uitvaartonderneming de uitvaart verzorgd heeft. We houden een korte plechtigheid waarin de namen genoemd worden van de overledenen waarvan de familie zich aangemeld heeft.''

Muziek

,,Er is gelegenheid om een kaarsje te branden en te luisteren naar gesproken woorden en muziek. Na de plechtigheid kan eventueel de begraafplaats worden bezocht. Tijdens het drinken van een kopje koffie kan onderling of met een van de uitvaartverzorgers nog worden nagepraat''.

Aanmelden

De plechtigheid begint om 14.30 uur in het EABN-uitvaartcentrum, Frieswijkstraat 56 in Nijkerk en wordt belangeloos georganiseerd om nabestaanden een steuntje in de rug te geven. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door uiterlijk 07 maart 2013 contact op te nemen met de EABN, telefoonnummer ( 033) 245 98 22 of een e-mail te sturen naar uitvaart@eabn.nl

Gratis

Bij een reactie via een e-mail is het belangrijk dat duidelijk de naam van de overledene, alsmede de datum en jaartal van en leeftijd bij overlijden wordt vermeld. Ook wordt verzocht aan te geven hoeveel familieleden de bijeenkomst gaan bijwonen. Voor de bezoekers zijn aan het bijwonen van deze bijeenkomst verder geen kosten verbonden.

advertentie
advertentie