Jumping Indoor Nijkerk

17 februari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - In manege Luxool te Nijkerk wordt van woensdag 20 t/m zaterdag 23 februari de 32e editie van het sfeervolle springconcours Jumping indoor nijkerk (JIN) verreden. Het deelnemersveld bestaat uit circa vijfhonderd combinaties uit voornamelijk de regio. Op zaterdag worden de zwaarste klassen Z en ZZ verreden en vanaf 19.00 uur starten de finales van de klassen ZZ t/m L In deze spannende finales zijn forse geldprijzen te winnen.

Op vrijdagavond vanaf ca. 21.00 uur zal de B-finale verreden worden, aansluitend aan de springrubrieken. Voorafgaand aan deze finale is er een showparcours ,,TEAM CHALLENGE''. Samengestelde teams van een paardenruiter, ponyruiter een aangespannen combinatie en een mountainbiker nemen het in een spectaculair parcours tegen elkaar op!

Na afloop van het avondprogramma op vrijdag is er een gezellig ruiterfeest in de kantine van de manege.  Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een drankje te genieten van de gezellige muziek. Op zaterdagavond starten we vanaf 19.00 uur met de finales klasse Z/ZZ en M, gesteund door onze nieuwe hoofdsponsor Crosshair Stables. Naast deze hoofdsponsor bedankt RV de Neuderuiters haar vele sponsors die het mogelijk maken dit prachtige evenement jaarlijks weer te kunnen organiseren.

JIN biedt u 4 dagen paardensport op hoog niveau in een gezellige sfeer waarbij u van harte welkom bent. De entree is gedurende het gehele concours gratis. Adres: Luxoolseweg 25B te Nijkerk. Kijk voor de aanvangstijden van alle rubrieken en voor overige informatie op: http://www.jumpingindoor-nijkerk.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie