Scouting Hiawatha collecteert voor Jantje Beton

17 februari 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Van 4 t/m 9 maart 2013 wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt. In Hoevelaken collecteert Scouting Hiawatha voor Jantje Beton. 50% van de collecteopbrengst is bestemd voor Scouting Hiawatha. Dit geldt wordt gebruikt voor aankoop van spelmateriaal en het onder houden van het clubhuis. De andere helft van de opbrengst gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland weer vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen.

Geef daarom aan de Jantje Beton Collectant en help de kinderen uit uw omgeving om lekker buiten te kunnen spelen.

De Jantje Beton Collecte: voor zinvolle vrijetijdsbesteding in eigen buurt

De Jantje Beton Collecte is zo opgezet dat de collecterende jeugdorganisaties zelf de helft van de opbrengst mogen besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen waar normaal gesproken geen geld voor is. Bijvoorbeeld aan het organiseren van een vakantiekamp of het aanschaffen van een nieuw speeltoestel. Zo kunnen de verenigingen mede dankzij de collecteopbrengst een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de jongeren en kinderen uit uw buurt organiseren.

Scouting Hiawatha zoekt leden

Scouting Hiawatha is de Scoutingvereniging in Hoevelaken. Voor ons is Scouting vooral plezier en gezelligheid. Kinderen zijn enerzijds bezig met veel rennen en vliegen in diverse spelvormen, anderzijds leren ze zich met de andere kinderen te redden in omstandigheden die je thuis of op de sportclub niet snel tegen komt. Er is bij Scouting Hiawatha nog plaats voor jeugdleden. Geïnteresseerden kunnen informatie vinden en zich aanmelden op www.hiawatha.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie