Frisse wind met ouderwetse service

15 februari 2013 om 00:00 Zakelijk

HOEVELAKEN - Jarno van Beek en Patrick Ruiter zijn sinds november 2012 de nieuwe gezichten van Beek Bikes in Hoevelaken. Beek Bikes is een onderdeel van Van Beek’s Rijwielhandel uit Voorthuizen en sinds twee jaar gevestigd in Hoevelaken.

door Maureen van Goethem

Jarno en Patrick willen een nieuwe wind door Beek Bikes laten waaien, maar wel met de ouderwetse service en garantie die klanten gewend zijn.

Beek Bikes is specialist in gebruikte fietsen en biedt een ruime keus uit verschillende soorten, maten, merken en prijsklasse. Van kinder-, dames- en herenfietsen tot E-Bikes en van race tot ATB. Merken van Koga Miyata tot Burgers.

Veel grote fabrikanten van A-merkfietsen veranderen ieder jaar hun assortiment. Vaak zijn die veranderingen heel erg klein: een andere koplamp, een andere framekleur of een iets ander design. Overjarige fietsen zijn nieuwe fietsen die de showroom nooit hebben verlaten, maar van een ouder bouwjaar zijn. Altijd keuze uit 400 stuks top occasions met drie maanden garantie. Bij gebruikte E-Bikes geeft Beek Bikes zelfs tevredenheidsgarantie en is er de mogelijkheid om 2 jaar E-Bike garantie bij te kopen.

Een gloednieuwe fiets dus, maar dan voor heel veel minder geld. ,,Wij hebben voornamelijk overjarige modellen en betere tweedehands fietsen van A-merken ,’’ vertelt Jarno. ,,Zowel kinder-, stads-, elektrische- en sportieve fietsen uiteraard tegen messcherpe prijzen of inruilacties.’’

U kunt bij Beek Bikes ook terecht voor tweedehands fietsen van diverse topmerken. Deze fietsen zijn er volop op voorraad bij Beek Bikes. Vooraf nagekeken en waar nodig in orde gemaakt.

Patrick is de sleutelaar van het stel met een zeer ruime praktijkervaring. Patrick verzorgt alle fietsreparaties van elk merk en soort, ook voor uw E-Bike reparatie. ,,Wij hebben altijd een gratis leenfiets ter beschikking en streven er naar uw reparatie diezelfde dag of de volgende dag weer klaar te hebben. Tot eind februari kunt u nog gebruik maken van onze speciale winterbeurt actie met haal- en brengservice voor een vriendenprijsje. Voor informatie zie onze facebookpagina.’’

Jarno is de commerciële man en zal met al zijn vakkennis en deskundigheid de fiets zoeken die bij u past en waar u vele jaren plezier van zult hebben. ,,Inruil van uw oude fiets is bij ons altijd mogelijk.’’

u Beek Bikes, Westerdorpsstraat 87, Hoevelaken. Tel. 033-7522658 www.vanbeekfietsen.nl

advertentie
advertentie