Biologisch eten voor iedereen nu ook bereikbaar in Nijkerk

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Allemaal aan de biologische boerenkool. Dat kan nu, want op woensdag 30 januari opent EkoPlaza haar deuren aan de Frieswijkstraat 1 in Nijkerk.

Eigenaar Peter Schraverus: ,,De vraag naar biologische producten blijft in heel Nederland groeien. En met ruim 40.000 inwoners in Nijkerk verwachten we ook hier een grote groep mensen aan te spreken. Onze missie is om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken." De meest populaire biologische producten bij EkoPlaza zijn op dit moment de verse seizoensproducten zoals boerenkool, maar ook de vraag naar zuivel en vlees blijft groeien.

Lokaal

EkoPlaza beschikt over een groot netwerk van biologische telers in Nederland en houdt zo de producten lokaal. Voor de vestiging in Nijkerk wordt bijvoorbeeld samengewerkt met de teler Arenos uit Lelystad die biologische vergeten groente teelt zoals pastinaken en schorseneren. De biologische eieren komen van de Nijkerkse Familie Vos.

Primeur

De 62e EkoPlaza-vestiging in Nijkerk heeft de primeur om als eerste milieuvriendelijke stomerijservice aan te bieden. Stoomgoed wordt gereinigd via het Green Earth-systeem.

EkoPlaza

De EkoPlaza-visie is samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking. Voor meer informatie over EkoPlaza, kijk op www.ekoplaza.nl.

advertentie
advertentie