Samenwerking op lokaal niveau biedt meerwaarde

25 januari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - In de showroom van Visser Automotive staat de gloednieuwe Peugeot voor Inclusief Gresbo te blinken. ,,We kunnen hiermee weer vooruit in onze dienstverlening op het gebied van groenvoorziening en post voor Nijkerk en omgeving'', aldus Karel Vos, hoofd facilitair bedrijf bij Inclusief Gresbo die de sleutels van Alex Visser in ontvangst nam.

De auto is bestickerd door Tomassen Reclame, die het hele wagenpark van Gresbo onder handen heeft. Karel Vos van Gresbo: ,,Dit liep allemaal gesmeerd, de auto werd gehaald, gestickerd en hier weer afgeleverd zonder dat wij iets hoefden te organiseren''.

Inclusief Gresbo, Visser Automotive en Tomassen Reclame zijn alle drie lid van BNI Chapter Johann Strauss. Harry Hoorn, accountmanager en projectleider Post van Inclusief Gresbo: ,,BNI is een netwerkgroep van lokale ondernemers die goede relaties met elkaar opbouwen met als doel om elkaar aan meer omzet te helpen. Zo doen wij voor Visser Automotive en Tomassen Reclame ook de post- en pakketbezorging, en helpen zij ons door onze postactiviteiten onder hun relaties onder de aandacht te brengen. Deze driehoek geeft stevigheid''.

Inclusief Gresbo is van plan om voor Nijkerkse ondernemers speciale post ontzorgingsfaciliteiten op te zetten, zoals een gezamenlijk afgiftepunt voor de post op bedrijventerrein Arkervaart. Harry Hoorn: ,,Dat doen we nu al in Nunspeet en Putten en wordt zeer gewaardeerd door ondernemers vanwege gemak en besparing op kosten''.

Inclusief Gresbo Post is een flexibel bedrijf waar service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Gresbo levert een compleet dienstenpakket, waaronder post- en pakketbezorging, dagelijkse haal- en brengservice, postbusservice, mailings en het digitaliseren van bestanden. Onder de opdrachtgevers zijn o.a. banken, ziekenhuizen, gemeenten, woningstichtingen, sportverenigingen, apothekers, notariskantoren en winkeliers.

Inclusief Gresbo is onderdeel van de Inclusief Groep en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo regulier mogelijk werk op het gebied van groenvoorziening, schoonmaak, verpakken, schilderwerk, post en kringloop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie