Opstandingskerk wordt grondig aangepakt

23 januari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Afgelopen augustus vond voorlopig de laatste kerkdienst plaats in de Opstandingskerk. De kerk, horend bij de Hervormde gemeente in Nijkerk, wordt namelijk grondig gerenoveerd.

Er komt een heel nieuw interieur dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Verder worden er mooie nieuwe bijzalen gerealiseerd , zodat er straks sprake is van een multifunctioneel kerkgebouw. Het is de bedoeling dat hiermee het samen gemeente zijn gestimuleerd wordt.

Veel enthousiaste vrijwilligers leveren een bijdrage. Hiermee worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Ook houdt de Hervormde gemeente verschillende acties om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Zo verkopen de jongeren van de gemeente stroopwafels en is er een geslaagd stamppottenbuffet gehouden en is er de mogelijkheid om een stoel voor de kerkzaal te adopteren.

Met regelmaat verschijnt er een Renovatienieuws krant, zodat iedereen goed op de hoogte blijft. Ook op de site van de Hervormde gemeente is veel informatie te vinden: www.hervormdnijkerk.nl of www.facebook.com/RenovatieOpstandingskerkNijkerk. De kerkdiensten vinden tijdelijk plaats in De Schakel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie