Tot lente Winterschildervoordeel in Hoevelaken

23 januari 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De Nooy Schilders heeft na het succes van vorig jaar wederom een eigen regeling voor de winterschilder in het leven geroepen. Het schildersbedrijf geeft de komende maanden maar liefst 30 euro premie per man per dag. Voor de snelle beslissers is er zelfs de kans om de kosten van het schilderwerk helemaal terug te verdienen via de staatslotactie die eraan gekoppeld is.

Eigenaar Hans de Nooy daarover: ,,Er bestaan nogal wat misverstanden over de winterschilder. De regeling werd enige jaren geleden door de overheid afgeschaft. Dat weet niemand, de klanten blijven er om vragen. Vandaar onze eigen Winterschilder-regeling. Tot 1 maart 2013 nemen wij die premie voor onze rekening. Het is nu extra interessant geworden omdat op schilder- en behangwerk nog steeds het lage BTW-tarief van 6% geldt en de werkzaamheden niet vallen onder de BTW-verhoging van 19 naar 21 procent. Er wordt vaak gedacht dat het alleen om binnenwerk of behangen gaat. Dat is een misverstand."

Hans de Nooy geeft aan dat binnen zijn bedrijf de regeling ook op het buitenschilderwerk van toepassing is. ,,De techniek en de materialen zijn door de jaren heen zo ver verbeterd dat buitenschilderwerk ook in deze periode doorgang kan vinden. We gebruiken kwaliteitsmerken als Sikkens en Sigma met hun winterverven. Het is vaak de angst van de opdrachtgever dat de uitvoering door weersinvloeden kwalitatief minder zou zijn. Niets is minder waar en wij geven volledige garantie op de werkzaamheden. Dat is een garantie die klanten al sinds de oprichting in 1754 krijgen en die na meer dan tweeëneenhalve eeuw nog staat als een huis. Dus waarom zou je tot het voorjaar wachten als je het nu extra voordelig kunt laten uitvoeren?"

Op de site www.denooy.nl staan de actievoorwaarden. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Jeroen Hoefkens op 0342 440 335 of laat een bericht achter op offerte@denooy.nl en hij neemt contact met u op.

advertentie
advertentie