Succesvolle viering start 4 jaar Open Coffee Nijkerk

14 januari 2013 om 00:00 Nieuws

Foto's: Arjen Gerritsma/GraphicSound

NIJKERK - Open Coffee Nijkerk vierde op vrijdag 11 januari de start van haar 4e levensjaar. Kennis delen en onderling overleg tussen het Nijkerkse bedrijfsleven, ondernemers en overheid voorziet in een behoefte want de bijeenkomsten worden steeds drukker bezocht. Zo'n 65 netwerkers kwamen samen in Kade 10.

Wethouder Windhouwer bracht een toost uit op de verjaardag en hield een korte presentatie over jeugdzorg in onze gemeente. Een belangrijke boodschap aan MKB'ers en ZZP'ers was vooral: ,,Kijk om naar elkaar. In deze crisistijd is het belangrijk om elkaar goed in de gaten te houden en te helpen waar je kunt.''

Open Coffee

Open Coffee Nijkerk is eens per maand op de tweede vrijdagmiddag van de maand. Ondernemers, freelancers en andere belangstellenden uit het bedrijfsleven komen bij elkaar om kennis te delen, elkaar te informeren en bij te praten. Open Coffee staat voor ontspannen netwerken en de vaste locatie is: Kade 10. De volgende Open Coffee Nijkerk staat gepland voor 14 februari. Meer informatie: www.opencoffeenijkerk.nl.

advertentie
advertentie