Woningstichting Nijkerk gooit de deuren open

13 januari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Afgelopen najaar heeft Woningstichting Nijkerk (WSN) haar kantoor ingrijpend vernieuwd. Voor een kijkje achter de schermen konden geïnteresseerden afgelopen zaterdag (12 januar) terecht voor een Open Huis aan Van 't Hoffstraat 40. Tussen 10 en 12 uur verwelkomden medewerkers van WSN huurders, woningzoekenden en andere belangstellenden voor een rondleiding en gezelligheid in wintersfeer.

Na een bezichtiging van het kantoor kon jong en oud zich opwarmen met warme chocolademelk en genieten van typische winterse lekkernijen. De kids werden professioneel geschminkt lieten zich verwonderen door de magie van de goochelaar.

Klanten gerichter en sneller helpen

Woningstichting Nijkerk heeft begin december het vernieuwde kantoor aan de Van 't Hoffstraat 40 in Nijkerk weer betrokken. Een drie maanden durende verbouwing en tijdelijke verhuizing gingen hier aan vooraf.

Het kantoor van WSN is van binnen aangepast aan de eisen van deze tijd. Muren en deuren zijn weg gehaald of vervangen door glas, werkplekken zijn flexplekken geworden, de luchtbehandeling is vernieuwd, een eigentijdse telefooncentrale is geïnstalleerd en verschillende computerapparatuur is vervangen. Dit alles met als doel klanten gerichter en sneller te kunnen helpen. Bezoekers kunnen voortaan op maandag- tot en met donderdagmiddag alleen nog op afspraak terecht. 's Morgens blijft iedereen welkom zonder afspraak. Huurbetalingen kunnen de hele dag worden gedaan.

advertentie
advertentie