Contract met Wim Kroes verlengd

8 januari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Wim Kroes heeft aangegeven zijn contract bij NSC met een jaar te verlengen. Hij geeft aan dat hij het naar zijn zin heeft bij NSC. Hij is deze uitdaging aangegaan en heeft het idee dat ,,de klus'' nog niet klaar is en hij dit graag wil afmaken.

Vv Nsc Nijkerk heeft voor het volgende seizoen een overeenkomst bereikt met Erwin Snijders als trainer voor het tweede team. Snijders is als voetballer actief geweest bij o.a. HVC, Sc Amersfoort, Sparta Nijkerk en Quick Amersfoort. Als trainer bij VVZA, Veensche Boys, Roda '46, SO Soest, Sc Hoevelaken, DOSC en momenteel is hij werkzaam als trainer bij Rood -wit.

Het bestuur hoopt hiermee het tweede elftal een impuls te geven voor het seizoen 2013-2014 en zo het team op een hoger plan te brengen. We wensen Erwin een goede voorbereiding en een vruchtbare samenwerking toe met Wim Kroes de hoofdtrainer van NSC 1. Met de komst van Erwin Snijders als trainer voor NSC 2 kunnen zij samen een brede en stabiele selectie opbouwen en zo vv NSC een positieve input geven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie