Scouts Hoevelaken gaan op ijsberenweekend

7 januari 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Twintig scouts van Scouting Hiawatha in Hoevelaken nemen zaterdag 26 januari deel aan het IJsberenweekend in Soest. Dit kamp wordt voor de 31ste keer georganiseerd door de Hopman Masselman Groep (HMG) uit Soest. Tijdens IJsberenweekend zal Scouting Hiawatha de strijd aan gaan tegen de andere groepen om de felbegeerde IJsberenweekendwisseltrofee te winnen.

Dit jaar heeft het kamp als thema Sherlock Holmes. Om de trofee te winnen zullen de Scouts diverse opdrachten moeten doen door Soest en de Soesterduinen. Zo staan er onder andere een fietstocht en diverse Scoutingtechnieken op het programma. De Scouts overnachten in tenten samen met andere regionale Scoutinggroepen op het terrein van de HMG.

Scouting Hiawatha is de Scoutingvereniging in Hoevelaken. Voor ons is Scouting vooral fun. Kinderen zijn enerzijds bezig met veel rennen en vliegen in diverse spelvormen, anderzijds leren ze zich met de andere kinderen te redden in omstandigheden die je thuis of op de sportclub niet snel tegen komt. Er is bij Scouting Hiawatha nog plaats voor jeugdleden. Geïnteresseerden kunnen informatie vinden en zich aanmelden op www.hiawatha.nl.

advertentie
advertentie