Steun bij verbouwing hospice

4 januari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Vanaf 1 januari start uitzendbureau Flex uitzendwerk Nijkerk een actie om het hospice van Nijkerk en omstreken te ondersteunen bij de, op handen zijnde, verbouwing. Gelukkig zijn er al een heleboel mensen die het hospice financiële steun geven, maar Flex uitzendwerk Nijkerk heeft, in overleg met het bestuur van het hospice, een constructie ontwikkelt om ondernemers in Nijkerk en omstreken een mogelijkheid te bieden om hun steentje bij te dragen.

De ondernemers van Flex uitzendwerk Nijkerk werken samen met communicatiespecialist Els Koopman en het hospice zelf, om dit initiatief te laten slagen. Flex uitzendwerk Nijkerk staat garant voor een startbedrag, maar rekenen op de steun van alle Nijkerkse ondernemers om de zo noodzakelijke uitbreiding voor het hospice tot stand te brengen.

Grote of kleine ondernemer, er zijn verschillende mogelijkheden uitgewerkt, waarvan er altijd wel één toepasbaar is op elke onderneming. Dit brengt voor de initiatiefnemers wel extra werk met zich mee, maar zo krijgt iedere ondernemer de unieke kans om steun te bieden. Voor informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen met Flex uitzendwerk Nijkerk (06 13289508) of kijk op www.flexnijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie