Jury Business Event gemeente Nijkerk start beoordeling kandidaten

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Juryvoorzitter van het Business Event gemeente Nijkerk, Dieter van de Castel , notaris bij Veldhuizen, Beens en van de Castel, heeft het juryboek overgedragen gekregen van de voordrachtcommissie. De voordrachtcommissie is in de afgelopen maanden intensief bezig geweest om voorgedragen bedrijven, die meedingen naar de titel 'Onderneming van het Jaar 2013', te beoordelen. De voordrachtcommissie bestaat uit: Gerrit Jan Bezemer, Thea Kraaij, Pim van Duijn, Veronica van der Goot, Henry Hamstra en Gemma Lijbers.

In de komende periode zal de deskundige jury, onder leiding van Van de Castel, de ondernemingen in het juryboek toetsen aan diverse criteria om zo tot het benoemen van de genomineerden te komen. De overige juryleden zijn: Hugo Doornhof, Evert Versluis, Edith Terschegget en Carel van Eijs. In de categorieën Jonge ondernemer/-neming, MKB en Detailhandel en Industrie en Dienstverlening blijven uiteindelijk per categorie drie genomineerde bedrijven over die meedingen naar de Award tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Hart van Holland in Nijkerk.

Het Business Event vindt plaats op maandag 8 april 2013. Voor informatie en het reserveren van entreekaarten kunt u kijken op de website van de organisatie: www.businesseventnijkerk.nl

advertentie
advertentie