Romke van de Kaa komt naar Nijkerk

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Groei & Bloei, afdeling Nijkerk-Hoevelaken is opgetogen dat ze het nieuwe jaar kan openen met een topspreker! Iedereen is donderdag 17 januari van harte welkom om te komen luisteren naar Romke van de Kaa om 19.45 uur in het Groenhorst College. Deze bekende tuinman, die zó begeesterd kan spreken over tuinen, planten en onze groene toekomst zal ongetwijfeld alle toehoorders boeien.

Kaarten voor dit evenement zijn vanaf begin 2013 verkrijgbaar bij Boekhandel Roodbeen in Nijkerk en De Hoevelakense Boekhandel. Voor acht euro weet men zich verzekerd van een topavond! Locatie: het Groenhorst College, Luxoolseweg 1 te Nijkerk, aanvang 19.45 uur.

In 1994 verscheen Romke's eerste tuinboek 'Buiten de Perken', dat onlangs voor de veertiende maal werd herdrukt. Daarna verschenen 'Geluk is een grasveld', 'Tuinieren gaat niet over rozen', 'De getemde wildernis', 'Alles kan wachten en verwilderen'.

Over de ,,Getemde wildernis'' schreef Pauline Terreehorst in De Volkskrant: ,,Toch is Van de Kaa niet alleen maar opstandig, relativerend en grappig. Wanneer hij adviezen geeft over de verzorging van planten is hij opeens de degelijke tuinier voor wie geen enkele plant een geheim heeft, ook al vertikken ze het zelfs bij hem weleens te groeien en te bloeien. Juist die combinatie van ironie en vakmanschap maken hem tot zo'n uitzonderlijk tuinschrijver.''

Bij een stand van Roodbeen kan men op deze avond ook een gesigneerd exemplaar van het nieuwste boek van Romke van de Kaa aanschaffen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie