Zwemdiploma A: gegarandeerd in 5 maanden

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Voor de zomervakantie het A-diploma? Dus voor de vakantie goed kunnen zwemmen? Bad Bloemendal start in februari 2013 met nieuwe lesgroepen van het 5 maanden lespakket. Je krijgt diplomagarantie en betaalt het vaste bedrag van € 650,00 all-in. De 5 maanden cursus is voor kinderen vanaf 4 jaar, die niet bang zijn voor water. Op de dinsdagmiddag zijn nog enkele plaatsen vrij. Schrijf je zoon of dochter nu meteen in!

Door 2 uur zwemles per week, kleine groepen en een vaste instructeur halen kinderen in 5 maanden hun zwemdiploma. Voor de zomer 2013 hebben ze dus het A-diploma op zak! Dat is een veilig gevoel.

Testles en start zwemlessen

Op dinsdag 5 februari is de testles en 12 februari starten de lessen dan echt. Bij de testles wordt gekeken of de kinderen aan de 5 maanden cursus kunnen meedoen. Een week later starten de nieuwe lesgroepen met de zwemlessen.

Vele voordelen

Een A-diploma in 5 maanden, en dat voor een vast bedrag van € 650,00 all-in (inschrijfgeld, lesgeld en diplomazwemmen). Met twee uur zwemles per week wordt in een korter tijdsbestek resultaat behaald. Voor de kinderen is twee uur zwemles geen probleem. De methode is speels en uitdagend en water heeft een magische werking op kinderen. Ouders kunnen tijdens de lessen in het bad gaan kijken of bijvoorbeeld boodschappen gaan doen. Lekker praktisch.

Informatie en inschrijven

Voor meer informatie en inschrijven, kan je contact opnemen met Bad Bloemendal. Het adres is Bloemendaalseweg 7 in Nijkerk. Je kunt ook bellen naar (033) 245 24 24 of kijken op www.badbloemendal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie