Jan van den Heuvel verlengt contract met sc Hoevelaken

19 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Na eerder deze maand al tot overeenstemming te zijn gekomen met het bestuur over een verbintenis voor nog een seizoen als hoofdtrainer van sc Hoevelaken, werd dinsdag 18 december 2012 de overeenkomst bekrachtigd met het zetten van de handtekeningen.

Jan van den Heuvel, momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij de Hoevelakense dorpsclub, is daarmee ook in het seizoen 2013-2014 de eindverantwoordelijke voor de resultaten bij het Hoevelakense vlaggenschip. Voorzitter Wim van Vliet sprak namens het bestuur zijn tevredenheid uit over het functioneren van Jan van den Heuvel. Van den Heuvel zelf kaatste terug, dat hij het gestelde vertrouwen niet zal beschamen.

Sc Hoevelaken kent onder Jan van den Heuvel een interessante periode. Na een wisselvallig eerste seizoen was een in maart ingezette eindsprint voldoende, om via de nacompetitie de stap van de derde naar de tweede klasse te maken. Met zestien punten uit twaalf wedstrijden neemt Hoevelaken in de tweede klasse B in het district West I een verdienstelijke zevende plaats in. De clubs in de middenmoot van de ranglijst staan echter dicht bij elkaar, zodat twee winst- of verliespartijen al een grote verschuiving omhoog of omlaag kan betekenen. Jan van den Heuvel heeft echter veel vertrouwen in de huidige spelersgroep. Vrijwel iedere wedstrijd ziet hij mentaal sterke punten in zijn ploeg, die hoop bieden op een langer verblijf in de tweede klasse. ,,Maar dat doe ik niet alleen'', haast Van den Heuvel zich na de ondertekening van zijn contract te melden. De hoofdtrainer roemt naast de spelersgroep ook de elftalleiders Eric Vos en Herco Wilgenburg, verzorger Jos Springveld en assistent scheidsrechter Jeroen Venema. ,,We doen het met z'n allen, laten we dat vooral niet vergeten''.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie