Uitbater Hans Root (65) gaat gewoon door

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Hans Root, uitbater van Sportcafé De Slag in Hoevelaken werd vorige week woensdag, 12/12/12, vijfenzestig jaar. En dat moest natuurlijk op passende, feestelijke wijze gevierd worden.

Door Gerrit Steen

Het was 's avonds dan ook een dolle boel in het sportcafé. Iedereen die Hans een warm hart toedraagt was aanwezig, en dat waren er zeer veel - variërend van familie, vrienden en bekenden tot en met de vertegenwoordigers van tal van verenigingen die in de sporthal en het sportcafé hun onderkomen hebben. En zij lieten zich niet onbetuigd, zo was er een swingend optreden van het Hoevelakense Smartlappenkoor, waarbij Hans uitgenodigd werd om ook een partijtje mee te zingen.

Geweldig feest

Hij liet zich dat geen twee keer zeggen en zong uit volle borst een aantal smartlappen mee. Speciaal voor Hans zongen ze leuke liedjes die ze ingestudeerd hadden. Daarna was het de beurt aan DJ-Willem om de mensen op de dansvloer te houden. Dat is hem goed gelukt. Liedjes van toen en van nu, alles draaide hij. Later kwam Annie de Rooy met haar brommer en gaf ook een heerlijk optreden. Lekker lachen en mee zingen met de liedjes van Paul de Leeuw. Kortom het was een geweldig feest.

Gewoon doorgaan

Even na middernacht was de party ten einde en keerde iedereen met een zeer voldaan gevoel huiswaarts. Voor Hans, de nieuwbakken AOW'er, geen reden om de volgende dag lang uit te slapen, het werk gaat immers gewoon door, dit onder het motto 'Gewoon doorgaan!' Hans werkt nu al 12 jaar in de Slag. Hans Root: ,,Nog steeds met veel plezier en daarom gaan we ook lekker door, natuurlijk met veel steun van Geurt en mijn zoon. In de jaren dat ik hier nu zit hebben we ook al aardig wat opgebouwd. De midgetgolfbaan en een plek voor leuke en grote feesten met een barbecue, of een warm of koud buffet. Op maandagavond een gezellige oefenavond van het smartlappenkoor, en 1 keer in de maand op woensdagavond een bingo vanuit carnavalsvereniging de Leutbroeken. Kortom nog lang geen tijd om te stoppen met werken!"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie