NIJKERK - Al voor de derde keer op rij weet Flevo heren 1 de overwinning te behalen.

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

Flevo was op dreef dit weekend. Na amper een minuut gespeeld te hebben, scoorde Ivar Loos het openingsdoelpunt. Het ging Flevo ook goed, toen Arnoud Haandrikman de 2-0 maakte en Stefan den Boer voor de 3-0 zorgde. De tegenstander wist einde eerste periode nog een doelpunt te maken, maar dat kon de heren van Flevo niet veel schelen. Stand: 3-1

Het team ging er namelijk weer vol vertrouwen tegenaan in de tweede periode. Ze wisten zo nog eens drie doelpunten te maken. Deze keer door Richard Deuzeman, Ingmar Loos en Jurjen Engelsman. De tegenpartij scoorde verder ook nog twee doelpunten. Stand: 6-3.

Met de overwinning voor Flevo in zicht, begonnen de heren van de Hof opeens gas te geven. Tweemaal wisten ze te scoren de derde periode, waar Flevo het slechts op een doelpunt van Stefan den Boer hield. Stand: 7-5

Flevo had de tegenstander wellicht lichtelijk overschat. Daarentegen behaal je de winst niet zonder slag of stoot. Met dit in het achterhoofd zette Flevo de wedstrijd voort. Helaas zag het er al snel slecht uit voor de Nijkerkers. Met een tegendoelpunt na 40 seconden zagen ze het bijna gebeuren; de winst en de drie punten weg. Er was een gespannen sfeer. Het team dat nu zou scoren zou de wedstrijd definitief kunnen bepalen. In de laatste minuut was het midvoor Ivar Loos die voor de 8-6 zorgde. De tegenpartij had het ook begrepen. De wedstrijd was bepaald. Eindstand: 8-6

De heren van Flevo hebben nu winterstop, maar gaan 12 januari weer door met de competitie. Dan zal blijken, of Flevo deze winning streak vol houdt en zo voor de vier op een rij gaat.

Doelpunten: Stefan den Boer 2x, Ivar Loos 2x, Richard Deuzeman 1x, Jurjen Engelsman 1x, Arnoud Haandrikman 1x en Ingmar Loos 1x.