Voetbalsters aangekleed de winter in

16 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAAKEN - De voetbalmeisjes van sc Hoevelaken, Meisjes MB1, lopen er allemaal weer netjes bij. DA drogisterij Van Altena, de shirtsponsor van de dames, en pannenkoekenbakkerij De Gillende Keukenmeid, waarvan de meisjes trainingspakken kregen, werden in oktober al aangedaan voor een groter maatje kleding. Met deze giften continueerden de beide Hoevelakense bedrijven hun sponsorschap bij de voetbalsters.

Zaterdag 15 december 2012, voorafgaande aan de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar, kwam daar Heinen & Hopman als tassensponsor bij. Met de gift van dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in maritieme airconditioning, centrale verwarming, mechanische ventilatie, sanitaire systemen, alsmede brandbeveiliging & milieu systemen, is de aankleding van Meisjes MB1 nog voor de winter voltooid.

Na een goed seizoen en een 3-3 tegen SEH uit Heerde staat meisjes MB1 van sc Hoevelaken na zaterdag op een tweede plaats in de najaarscompetitie, met drie punten achterstand op koploper Zeewolde. Zowel Hoevelaken als Zeewolde hebben nog één (inhaal)wedstrijd te gaan. Hoevelaken moet naar hekkensluiter Victoria Boys, terwijl Zeewolde nog op bezoek moet bij Go Ahead Kampen, dat, net als Hoevelaken, ook nog een theoretische kans heeft om kampioen te worden. Wanneer die inhaalwedstrijden zullen plaatsvinden is nog niet bekend, maar de najaarscompetitie is voor de Hoevelakense voetbalmeisjes nog niet gespeeld.

advertentie
advertentie