Leerlingen Accent praktijkonderwijs koken voor NVVH

14 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op zoek naar mogelijkheden om voor hun leden een gezellige Kerstlunch te organiseren kwamen de dames van NVVH-Vrouwennetwerk Nijkerk in gesprek met de heer van Tongeren, docent Horeca van Accent, School voor Praktijkonderwijs in Nijkerk. een enthousiast pleitbezorger voor 'zijn' leerlingen, die ,,leren door te doen''. Praktijkonderwijs biedt jongeren die moeilijker leren op de praktijk gericht en aan de individuele behoefte aangepast onderwijs om zo de jongeren voor te bereiden op o.a. werken, het leren van een vak.

De leerlingen van de afdeling Horeca hebben op woensdag 12 december jl. laten zien waartoe ze in staat zijn! Aan feestelijk versierde tafels in de kantine van de school genoten zo'n 60 dames van een heerlijk Kerstlunchbuffet. Soep, diverse salades, luxe belegde broodjes, een prachtig toetjesbuffet, allemaal klaargemaakt door de leerlingen! Kwaliteit, smaak, presentatie en bediening deed niet onder voor een 'gewoon' restaurant.

Deze kennismaking met wat 'praktijkonderwijs' kan betekenen is de dames van NVVH Vrouwennetwerk Nijkerk uitstekend bevallen en is zeker voor herhaling vatbaar!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie