Djembélessen voor kinderen in Nijkerk

10 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De djembé is een niet-alledaagse trommel afkomstig uit West-Afrika. Wie de opzwepende muziek van de trommels hoort, zalniet stil kunnen blijven zitten. Muziekschool Bayo is al zeven jaar gespecialiseerd in het geven van djembélessen.

Bayo start weer met een nieuwe beginnerscursus voor kinderen in Nijkerk. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan ondermeer de slagtechniek, basisritmes en het soleren. De lessen worden verzorgd door Abu ali Swaleh. Abu is professioneel djembéspeler en afkomstig uit Kenia. Van jongs af aan is het trommelen bij Abu met de paplepel ingegoten. Hij heeft jaren ervaring met het lesgeven aan kinderen. Bij hem staat plezier tijdens de lessen op nummer één.

De eerste les zal starten op dinsdag 15 januari 2013 van 16.15 - 17.15 uur, voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. De lessen zullen plaats vinden in het gebouw van 'Bzzzonder' aan de Siburgstraat 18 in Nijkerk. Kosten voor de cursus bedragen €107,- voor 10 lessen. Tijdens de lessen is het mogelijk kosteloos gebruik te maken van één van de lesdjembé’s. Meer informatie: www.bayo-music.nl.

advertentie
advertentie