Sunreflex Home Design geeft iPad2 weg

10 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De knalpaarse Daf van Sunreflex heeft het afgelopen jaar vele hoofden doen keren. De actie verbonden aan www.dafgezien.nl is dan ook goed ontvangen door klanten van Sunreflex. Zij maakten kans op fraaie prijzen. Zaterdag 1 december was het zover en werden de prijzen verloot onder drie winnaars.

Sunreflex Home Design in Hoevelaken biedt een ruim aanbod raamdecoratie, zonwering en vloeren. Met de verfrissende actie-insteek op dafgezien.nl gaf Sunreflex een blijk van waardering aan zijn klanten. Factuurnummers van het afgelopen jaar konden worden ingezet als lotnummer. Op www.dafgezien.nl konden klanten zich met dit nummer inschrijven voor de loting en op deze manier meedingen naar diverse prijzen. Het is dan ook niet zo gek dat Sunreflex genomineerd is om mee te doen aan de Leukste Winkel Verkiezing.

Op www.leukstewinkelverkiezing.nl kan er gestemd worden op de meest klantvriendelijke winkels. Bijkomend wordt voor iedere stem, waarbij men toestemming geeft om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen, 0,05 cent gedoneerd aan KiKa door de nieuwsbriefpartners. KiKa wil kanker bij kinderen de wereld uit helpen. Voor Sunreflex extra reden om veel stemmen te werven.

De dafgezien-actie van 2012 werd zaterdag 1 december feestelijk afgesloten. De derde prijs, een waardebon van 50 euro te besteden bij Sunreflex, werd in ontvangst genomen door familie Duine uit Hoevelaken. De tweede prijs, een waardebon van 100 euro tevens te besteden bij Sunreflex, werd gewonnen door de familie Lans uit Hoevelaken. En de hoofdprijs een iPad2 ging naar de familie Buijtenhuis uit Nijkerk. Na de positieve reacties is er dan ook mogelijk een nieuwe traditie geboren. De Daf gaat weer verandert worden voor 2013 bij Todd.nl. Let daarom ook het komende jaar weer op de Dafjes in Hoevelaken en omstreken. En houd dee website www.sunreflexhoevelaken.nl in de gaten voor de actie van komend jaar.

advertentie
advertentie