Kerstmatinee op Stoutenburg

9 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN/STOUTENBURG - Op zondag 16 december van 16.30 tot 19.00 uur bent u van harte welkom op landgoed Stoutenburg. Het Utrechts Landschap nodigt u uit om in de kasteeltuin te genieten van een optreden van Easy Motion. De zang wordt verzorgd door Desi Gunther, die wordt begeleid door pianist Paul Fraanje.

Door Gerrit Steen

De toegang voor dit bijzondere optreden is gratis. Desi Gunther is bekend in Amersfoort en omstreken als zanger van de band DC Ray & The Soulmen. Desi en Paul weten in een aangename sfeer een breed publiek te bereiken. Kom en luister in de sfeervol verlichte kasteeltuin naar easy listeningmuziek in de sfeer van Nat King Cole en Frank Sinatra, afgewisseld met swingende kerstpopsongs!

Glühwein

Het is elk jaar weer een bijzonder gebeuren rondom het kasteel, waar veel mensen van genieten. In de pauze en na het optreden is er glühwein en erwtensoep om u warm te houden. Het is handig om voor de zekerheid een fleecedeken of warme sjaal mee te nemen. Er worden zoals gewoonlijk weer veel bezoekers verwacht en de parkeergelegenheid is beperkt, het is daarom aan te raden om de fiets te pakken of om met iemand mee te rijden!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie