NSC D1 ongeslagen kampioen

7 december 2012 om 00:00 Nieuws

De spelers van de D1 van NSC zijn vorig weekend kampioen geworden.

Op deze mistige morgen wist de D1 al snel op voorsprong te komen binnen 5 minuten stonden ze al met 2-0 voor. De hele wedstrijd bleef het eenrichtingsverkeer naar het doel van SDCP. De keeper Danny van NSC heeft de 2e helft bijna geen bal gehad. Nsc stond met de rust al met 5-0 voor en gaf dit natuurlijk niet meer uit handen. De eindstand was 8-0. En toen was er de ontlading bij de spelers en werd het feest compleet met een mooi champion t-shirt, medaille, champagne en confettie. Namens zwembad Bad Bloemendal en de SRO werden de jongens gefeliciteerd en mogen zij met het hele team en de begeleiding op 21-12 komen disco zwemmen op de Christman Party. Bij terugkomst op de Burcht stond de patat met drinken al klaar. En natuurlijk ontbrak de rondrit op de vrachtwagen van Containerbedrijf Walet ook niet en mochten de jongens bij Vishandel Van De Mheen de sponsor van dit team een bakje kibbeling eten. Het werd een dag om niet snel meer te vergeten NSC feliciteert Danny, Abdelhak, Bart, Sven, Dirk, Dave, Ouassim, Jordy, Raymon, Quincy, Dejan, Mounir, Mitchel, Chiel, Zakaria, Jack, Wim, Heimar, Herman en Max met het kampioenschap.