Oorkonde voor uitvaartverzorger

3 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Nijkerkers die geconfronteerd worden met het overlijden van een dierbare, blijken zeer tevreden te zijn over de dienstverlening van uitvaartverzorger Hoefakker. Dat blijkt uit klantwaarderingsonderzoeken die de uitvaarverzorger structureel onder nabestaanden houdt. Hoefakker is als franchise-uitvaartverzorger verbonden aan Monuta, een landelijk opererende uitvaartorganistatie. Onlangs ontving de uitvaartverzorger voor de goede klantwaardering uit handen van Monuta-medewerker Jeanet Barink een beloningscertificaat.

,,Het doet mij deugd dat nabestaanden keer op keer aangeven dat zij mijn begeleiding rondom de uitvaart als zeer discreet, professioneel en respectvol hebben ervaren'', vertelt Hoefakker in reactie op de hoge klantwaardering. Gert-Harm Hoefakker (35) sloot in 2008 een franchiseconstructie met Monuta. Voor de franchiseonderneming in Nijkerk zocht Monuta een ervaren uitvaartverzorger en kwam terecht bij Hoefakker. ,,Ik voel me thuis bij de mentaliteit van de Nijkerker. Het is het gebied waarmee je je verwant weet, ook als het gaat om het maatschappelijke en kerkelijke leven. Dat is, zeker in relatie tot mijn werk als uitvaartverzorger, van groot belang.''

Bijzonder

Hoefakker is al sinds zijn twintigste jaar actief als uitvaartverzorger. ,,Toentertijd was ik de jongste uitvaartverzorger van het land. Mensen om mij heen vonden dat heel bijzonder. Er werd destijds door de media zelfs landelijk aandacht aan besteed'', herinnert Hoefakker zich.

Hoefakker bemerkt een toenemende behoefte aan informatie rondom het laatste afscheid en alles wat daarmee samenhangt. ,,Steeds meer mensen kiezen ervoor om al vooraf allerlei zaken met de uitvaartverzorger te bespreken en op papier vast te leggen. Ik denk dat het heel verstandig is om deze zaken binnen de familie met elkaar bespreekbaar te maken, hoe confronterend en moeilijk dat ook kan zijn. Het voorkomt dat nabestaanden voor onaangename verrassingen komen te staan.'' Mensen die in contact willen komen met uitvaartverzorger Hoefakker kunnen dat doen via telefoonnummer 0341- 354983.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie