Lions Club plaatst WENS-Kerstboom op Kerstmarkt

3 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Lions Club Nijkerk wil haar creativiteit, gezamenlijke inspanning en financiële middelen inzetten voor locale goede doelen en is op zoek naar tips. Daarom plaatst de serviceclub op zaterdag 8 december een WENS-Kerstboom op de kerstmarkt. De club roept inwoners van de gemeente Nijkerk op om suggesties door te geven. Dit kan door de wensaanvraag in deze krant in te vullen en deze bij de stand in een kerstbal te stoppen. De kerstballen worden opgehangen in de WENS-Kerstboom. De Lions kiezen half januari de nieuwe goede doelen n.a.v. de suggesties door inwoners van Nijkerk.

Wens in vervulling

Iedereen in de gemeente heeft vast wel wensen, groot of klein. De Lions roepen op om te wensen voor een ander of een Nijkerkse organisatie of goed doel. Wonderen kunnen zij niet verrichten maar de club doet haar uiterste best om een wens zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan. Na de bekendmaking van de keuze voor één of meerdere wensen gaat de Lions Club aan de slag om de wens op een unieke en passende manier te vervullen. Men gaat zorgvuldig te werk en streeft ernaar om de wens(en) binnen een half jaar in vervulling te laten gaan. Dit jaar zijn door de wensen uit de WENS-Kerstboom van vorig jaar meerdere wensen in vervulling gegaan. O.a. zijn de vrijwilligers van het Alzheimer Café in de watten gelegd en ook enkele particulieren die dat volgens anderen verdienden.

Informatie

Meer informatie over de Lions Club Nijkerk en de actie met de WENS-Kerstboom is te vinden via http://www.lions.nl/nijkerk. De wensaanvraag vindt men in deze krant en is ook zaterdag 8 december, tussen 10.00 en 17.00 uur, verkrijgbaar bij de stand van de Lions Club op de Kerstmarkt op het Plein.

advertentie
advertentie