Mini-handbal bij Voice

3 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Handbalvereniging Voice heeft onlangs handbal voor mini's opgezet. Kinderen tussen de 5 en 7 jaar kunnen balvaardigheidslessen volgen in Sporthal Strijland.

Tijdens de les gaan de kinderen met de bal aan de slag: leren gooien, vangen, stuiteren, mikken en lekker rennen. De handballessen zijn bedoeld voor kinderen die nog geen wedstrijden willen spelen, maar het al wel leuk vinden om wat te leren met een bal. Ze hoeven dan ook niet meteen lid van

de vereniging te worden en betalen een eenmalig bedrag van € 25,- voor de maanden december tot en met april. Op zaterdag 2 februari gaat de groep naar het Kabouter-mini festijn in Breukelen en eind maart wordt er een mini-toernooitje georganiseerd, zodat kinderen kunnen laten zien wat ze allemaal al hebben geleerd. Vanaf april gaan de mini's buiten handballen het eigen terrein van Voice aan de Watergoorweg. Wie het leuk vindt, kan ook daar weer mee blijven doen met de handballessen.

De lessen worden iedere maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur in Sporthal Strijland gegeven aan de Grieglaan 2. Voor meer informatie over handbalverenging Voice: www.hv-voice.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie