Zonnestudio Attantion

5 december 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Veel nuttige informatie, maar beslist ook veel onzin,’’ vindt Harmanda van Soeren. Na lange tijd over het hoofd te zijn gezien, wordt het belang van vitamine D door verscheidene wetenschappers sinds kort weer onderstreept.

NIJKERK - Met de nieuwe inrichting en hypermoderne zonnebanken, is Zonnestudio Attantion een ware lust voor zowel lichaam als geest. Wanneer u toe bent aan een moment van ontspanning en een zonnige teint, dan is deze nieuwe zonnestudio de plek voor u. Er is veel te lezen over de effecten van zon en zonnebank. Een kwartiertje rondsnuffelen op internet levert al snel een berg al dan niet wetenschappelijk onderlegde claims op.

Door Maureen van Goethem

Bij het eerste bezoek dat u aan Zonnestudio Attantion brengt, worden een aantal vragen gesteld over uw huid. Aansluitend krijgt u een bruiningsadvies en een klantenpas. Op deze pas wordt uw zonhistorie bijgehouden. Handig als u wilt weten wanneer u voor het laatst geweest bent, hoe lang u hebt gelegen en waaronder. ,,Wij kijken welk huidtype u heeft en de zonnekuur wordt daarop afgestemd. Belangrijk is dat de kuur goed wordt opgebouwd en dat de huid niet aan te veel zonlicht wordt blootgesteld.’’

Zonnestudio Attantion heeft zonnebanken met verschillende bruiningsmogelijkheden. U krijgt een gelijkmatig gebruinde huid over uw gehele lichaam en gezicht. Er komen uitsluitend UV-A en UV-B stralen uit de Ergoline zonnebanken. Ook speciale lampen ter hoogte van uw nek en schouders zijn in deze zonnebank verwerkt. De ventilatie, airco en regelmatig verkoelende nevels zorgen voor een aangenaam klimaat. Deze mogelijkheden kunt u zelf instellen.

Het hele jaar door

In zonnestudio Attantion bent u het hele jaar door welkom. ‘s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in de donkere tijden. Maar ook ‘s zomers zijn er goede redenen om de zonnestudio een bezoek te brengen. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon, waardoor de kans op verbranding veel kleiner wordt.

,,Ons advies is en blijft: geniet van zonlicht van zon of zonnebank, maar bouw het verantwoord op en overdrijf niet. Wij zijn extra voorzichtig waar het gaat om kinderen en tieners. Om te voorkomen dat zij verbranden in de buitenzon of onder apparatuur hanteren wij een leeftijdsgrens vanaf 18 jaar.’’

uZonnestudio Attantion. Molenplein 9c te Nijkerk. Tel.: 033-7520107. www.attantion.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie