Achterstand voor BCNijkerk

25 november 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Deze week was de wedstrijd tegen de directe concurrent Epe. Een belangrijke wedstrijd waar punten binnengesleept moesten worden om uit de degradatiezone te komen. De heren gingen voortvarend van start en pakten het eerste punt in de dubbel door in 2 sets te winnen.

De dames kwamen ook goed uit de startblokken maar moesten een voorsprong weggeven ivm een enkelblessure, dit zette helaas door waardoor de wedstrijd verloren ging. Ondanks de blessure werd er niet opgegeven en werd ook de singel gespeeld. Er werd zelfs een verlenging uit gehaald maar de blessure deed toch de das om en de partij werd verloren.

Ook de eerste heren en dames enkel werden verloren waardoor er al meteen een 1-4 achterstand op de borden stond.

De tweede herenenkel werd daarentegen na een moeizame eerste set in de 2e set goed gewonnen. Een gelijkspel zat nog in het vat als de 2 mixen werden geworden. Ook de blessure speelde in de mix nog mee, het was moeizaam maar deze werd toch in 3 sets gewonnen. De 2e mix was spannend maar werd nipt verloren waardoor de er een 3-5 nederlaag was.

Geen goede zaken voor de ranglijst, het zal lastig worden om uit de degradatie zone te komen als er niet gewonnen word. Volgende wedstrijd is hiervoor weer een kans. Deze thuiswedstrijd word gespeeld tegen Amersfoort op zondag 02 december in sporthal Watergoor te Nijkerk.