Flevo verliest ondanks nieuwe caps van sponsoren

25 november 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Afgelopen zaterdag speelde de Flevo heren tegen de Dinkel uit Denekamp. De wedstrijd begon voorspoedig... Voor de Dinkel want binnen luttele minuten hadden de mannen uit Denekamp al 3x gescoord met mooie afstandsschoten. Via een mooi uitgespeelde man meer kon Richard Deuzeman de 1-3 aantekenen waarna de Dinkel met enkele afstandsschoten verder uitliep. het slotakkoord was voor Flevo via een 5 meter.

De tweede periode begon Flevo met het scoren van een doelpunt. Jasper Vastenburg scoorde met zijn befaamde afstandsschot. De midvoor van de Dinkel was druk bezig met oorlog te maken en kon hieruit 2 doelpunten maken. Door een benutte man-meer situatie en een benutte strafworp kon Flevo deze periode wel winnend afsluiten.

Coach Hans de Groot bleef hameren op de inzet en het blijven bewegen, mede omdat de tegenstander geen wissels meer had vanwege de vele uitsluitingen. Flevo begon sterk, Jurjen Engelsman scoorde met een mooie backworp en Stefan den Boer had een goede inzwemactie die hij zelf beloonde met een doelpunt. Inmiddels was Flevo terug gekomen tot 7-9. Dit leidde bij de tegenstander tot enige paniek, en die daardoor zelfs een eigen doelpunt maakte. Helaas verslapte Flevo na het sterke terugkomen waardoor de tegenstander zijn voorsprong weer kon uitbreiden naar 8-13.

De laatste periode probeerde Flevo het nog wel, maar door de voorsprong kon de Dinkel zich beperken tot het verdedigen. Flevo scoorde in deze periode nog 2 keer, maar kon verder niet terugkomen, de eindstand werd 10-13.

Doelpuntenmakers Flevo: Richard Deuzeman 3x, Arnoud Haandrikman en Stefan den Boer 2x, Jurjen Engelsman, Jasper Vastenburg 1x. En een eigen doelpunt.

advertentie
advertentie