Knappe bekerzege Walk Inn Boys

28 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De zaalvoetballers van Walk Inn Boys hebben vrijdagavond in Twello verrassend de bekerwedstrijd tegen afdelingsgenoot Club HAC (2-3) gewonnen. Net als in voorgaande competitiewedstrijden miste het Nijkerkse gezelschap een handvol spelers vanwege blessures en andere omstandigheden. Met de invallers Guido Bosch, Alex Walet en doelman Joeri Epskamp in de gelederen bleef WIB de hele wedstrijd knokken voor iedere meter, ook na de 2-0 achterstand. Rake vrije trappen van Matthijs de Greef en Paul Prins brachten de stand in evenwicht. In de slotfase maakte spits De Greef het winnende doelpunt. Halverwege de tweede helft trok coach Arjen van der Horst zijn tenue en schoenen aan en deed een paar minuten mee, om zo zijn moegestreden spelers te ondersteunen.