Cheques Evenementendag uitgereikt

8 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - De Overhandigingsavond van de Evenementendag Nijkerkerveen vond vrijdagavond 5 oktober plaats in de Eben-Haëzerkerk in het Veen. Rond de 70 vrijwilligers en sponsoren hadden de regen getrotseerd om aanwezig te zijn.

Ook 'De Goede Doelen' waren er natuurlijk om hun cheque in ontvangst te nemen. Een bedrag van 3000 euro was te verdelen en sommige doelen maakten meteen de bestemming van het geld bekend. De Hervormde Kerk doneerde het aan Evangeliesatiecommissie, een doos met nieuw ondergoed en sokken voor kinderen gaat naar de kledingbank in Nijkerk, de E.H.B.O. gaat het geld besteden aan een AID-project, de diaconie van de Eben-Haëzerkerk gaat ondersteuning bieden in gezinnen in de directe omgeving met bijvoorbeeld supermarktbonnen, de Zendingscommissie voor Brazilië had zelfs met Brazilië gebeld en weten al dat het daar voor het komende kerstfeest gebruikt gaat worden. Verder gingen de cheques naar zangvereniging Halleluja, de OJW Hervormde Kerk en de Rentmeesters van de Eben-Haëzerkerk.

Ballonvaart

Onder de aanwezige vrijwilligers werd een Ballonvaart voor één persoon verloot, aangeboden door Veluwenkamp. Johrin Hijwegen werd als winnaar uit de emmer getrokken. Onder het genot van de nodige sapjes en hapjes werden door middel van foto's en een filmpresentatie mooie herinneringen teruggehaald aan de dag van het Evenement dat op 23 juni jl. plaatsvond. Op 22 juni 2013 organiseert de stichting weer de volgende Evenementendag Nijkerkerveen, zet dit maar vast in uw agenda.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie