Frank de Boer kleedt E2 SCHoevelaken

5 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De pupillen E2 van voetbalclub SCHoevelaken zijn onlangs in nieuwe trainingspakken gestoken door Frank de Boer. Dé Frank de Boer, trainer van Ajax en oud-speler van Ajax, Barcelona en het Nederlands elftal? Frank de Boer uit Hoevelaken kan er wel om lachen. ,,Toen Frank in 1999 bij Barcelona ging spelen, voetbalde ik in Amsterdam. Ik kreeg toen mailtjes met de vraag of ik dé Frank de Boer was. Mijn antwoord was dat ik dat zeker was, maar dat ze waarschijnlijk een andere Frank bedoelden.''

Frank uit Hoevelaken is pensioenadviseur en met zijn bedrijf Frank de Boer Pensioenconsultancy sponsort hij graag het E2 pupillenteam waar zijn zoon Simon trainer/leider van is. Ook de beide trainers/leiders ontvingen een professioneel trainingsjack en -broek.

Tijdens de fotosessie werd Frank in de bloemetjes gezet. Op de foto staan op de voorste rij vlnr: Mark Kijlstra, Heddwyn ten Brink, Tim Meister, Tein Schuitema en Brian Schippers. Middelste rij vlnr: Jesse Tomassen, Senna Makkes, Diego Lokhorst en Jamey Buitink. Achterste rij vlnr: Simon de Boer, Frank de Boer en Henri Buitink.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie