Muziekfeest DORPSHART Hoevelaken: Herfstopkikker

5 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Hoevelaken kan wel een gezellige 'Herfstopkikker' gebruiken, vinden de Hoevelakers Cor Horst, uitbater van Zalencentrum De Haen, en Tim Hogenboom van organisatiebureau Het Klassiek. Vandaar dat ze de handen ineen geslagen hebben en zaterdagavond vanaf 20:00 uur een wervelend muziekfeest, genaamd 'Dorpshart' Hoevelaken in De Haen organiseren. Kaarten à 12 euro zijn verkrijgbaar bij De Haen, via de website www.dorpshart.info en zaterdag aan de zaal.

Er zijn optredens van coverband The Martin Brothers, met gastzangeres Yvon Mocking. Hun repertoire bestaat uit dance classics. Zanger/entertainer Peter Rip staat erom bekend dat hij de zaal in een unieke dansparty sfeer brengt. Hij wordt daarbij ondersteund door dj TDK.

Vanaf donderdagmiddag wordt de grote zaal door kunstenaars van Vitamine Blij omgetoverd tot een gezellige feestzaal op het thema Hoevelaken Toen & Nu. Naast dansen kan er meegezongen worden en zijn er zithoekjes om gezellig te kletsen. Volgens Cor en Tim is er in het dorpshart van Hoevelaken, naast Koninginnedag en de Dorpsdag, in het najaar en voorjaar wel ruimte voor een gezellig muziekfeest.

'Dorpshart' Hoevelaken vindt plaats op zaterdag 6 oktober 2012, van 20:00 tot 02:00 uur in Zalencentrum De Haen, De Brink 10A, Hoevelaken.

Kaarten kosten 12 euro en zijn verkrijgbaar bij De Haen, via www.dorpshart.info of aan de zaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie