Herfst, kabouters en paddestoelen in de polder

4 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De K is weer in de maand en dat betekent Kabouters. Op woensdag 17 oktober tijdens de laatste maaldag van dit seizoen , wordt er bij droog weer een kabouterpad uitgezet voor kleine kabouters en zijn er nog veel meer kabouteractiviteiten van 11 tot 16 uur. Er is kabouterthee en paddestoelensoep. Bij mooi weer vaart Jans stoombootje voor het laatst dit seizoen de Wiel op en neer.

Natuurlijk is het stoomgemaal weer goed op stoom en is het ketelhuis heerlijk verwarmd. De stoker en machinist vertellen hun verhaal en vragen stellen kan altijd. Heeft u de tentoonstelling 'Rokend Verleden' nog niet gezien, deze is nog tot eind oktober te bewonderen. Alles over schoorstenen uit de verzameling van Harm Meijer.

Kom heerlijk even met de (klein)kinderen of zonder stoom afblazen, kabouters tellen en genieten in de polder Arkemheen. Entree voor volwassenen 3,50 euro en voor kinderen tot en met 14 jaar de helft. Kinderen met een kaboutertekening en/of een gedicht over de herfst hebben gratis toegang. Voor meer informatie www.bezoekarkemheen.nl.

advertentie
advertentie