Start van Flex Uitzendwerk Nijkerk

4 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Sinds 3 september heeft zich in Nijkerk een nieuw uitzendbureau gevestigd: Flex Uitzendwerk Nijkerk.

door Maureen van Goethem

Het zal je maar gebeuren: van de een op de andere dag zit je zonder werk. Niet onbekend in deze tijd. Voor deze personen springen Aalt Koopman en Reyer Morren in de bres. Zij weten als geen ander dat het zo maar afgelopen kan zijn met je loopbaan.

Aalt en Reyer kennen elkaar al langer en weten zodoende wat ze aan elkaar hebben. Aalt: ,,Wij zijn allebei rasechte Nijkerkers en kennen elkaar van lang geleden op school en natuurlijk voetbal. Toen wij wisten dat wij onze baan zouden gaan kwijtraken zijn wij begonnen met solliciteren. De hoofdzakelijke reden dat wij deze stap genomen hebben is, dat wanneer je 55 bent je niet eens de kans krijgt om een sollicitatie toe te lichten. Je wordt niet eens uitgenodigd.’’

,,In de krant stond een advertentie van Flex met de vraag naar franchisenemers. Wij hebben direct gereageerd en tijdens het gesprek was de klik er meteen. De vertegenwoordiger van Flex was enthousiast over ons. Daar waren wij natuurlijk erg blij mee,’’ verteld Reyer.

Na een cursus zijn de heren aan de slag gegaan om een goede locatie te zoeken. Diverse bedrijven hebben de weg naar Flex al gevonden. ,,Ook als een vestiging in bijvoorbeeld Zwolle iemand nodig heeft voor een bedrijf in deze buurt worden wij benaderd. Dat scheelt dan weer reistijd voor de werknemer,’’ aldus Aalt.

Het bureau van Aalt en Reyer is een zogenaamd Duo-Flex. Met z’n tweeën een eigen uitzendbureau gestart. ,,Werk is niet alleen ons werk. We hebben er plezier in. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar, voor werkgever en werkzoekende. Beide partijen zijn heel belangrijk voor elkaar en dus ook voor ons. Wij geloven in een persoonlijke aanpak van een klein team waarmee u snel en heldere afspraken kunt maken.’’

Aalt en Reyer hanteren Flex waarden: Fris & Flexibel, snel, resultaat gericht en vooral flexibel. Liefde & Luisterend, zonder liefde voor het vak ben je nergens. Eerst goed luisteren is het juiste begin voor een flitsende actie. Zowel naar de opdrachtgever toe als uitzendkracht. Eerlijk & Enthousiast. Er niet omheen draaien, beloven wat je waar kunt maken. X-Factor. De betrokkenheid. Met als resultaat: de juiste click, de juiste man of vrouw op de juiste werkplek,’’ zegt Reyer.

u Flex Uitzendwerk. Gezellenstraat 18a te Nijkerk. Tel.: 06-31531145/06-13289508. www.flexuizendwerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie