Claassen, Moolenbeek & Partners

4 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK / REGIO - Begin vorige maand zijn René van den Hoorn RA en Bart Zijlstra van het bedrijfskundig- en banquair adviesbureau Claassen, Moolenbeek & Partners verhuisd naar een nieuw onderkomen in Harderwijk.

Doordat het jonge partnerkantoor, dat sinds begin 2012 bestaat, zich nu op één verdieping bevindt, kunnen zij met elkaar overleggen, daardoor altijd snel schakelen en direct inspelen op de zaken die op dat moment spelen.

door Maureen van Goethem

René van den Hoorn begon zijn carrière in de accountancy en EDP auditing bij KPMG. Na zijn overstap van KPMG naar het bedrijfsleven in 2005 heeft hij als zelfstandig ondernemer vooral interim klussen gedaan. Begin 2012 startte hij als partner kantoor Harderwijk. In de tussentijd had hij volleybalkennis Bart Zijlstra enthousiast gekregen om dezelfde stap te maken en partner te worden. Laatstgenoemde was voor 2012 onder andere in dienst van Univé en ABN AMRO.

Claasen, Moolenbeek & Partners is een bedrijfskundig- en banquair adviesbureau met als werkgebied de Noordwest Veluwe waaronder ook Nijkerk zich bevindt. Een bureau waar elke ondernemer terecht kan die behoefte heeft aan ondersteuning, een klankbord of coach die objectief advies geeft. Claassen, Moolenbeek & Partners is onafhankelijk.

Wat gebeurt er als de ondernemer het overzicht kwijt is? ,,Wij kunnen het best de ondernemer helpen die zelf nog in de onderneming werkzaam is. Die ondernemer helpen wij vooruit te denken. Wij helpen plannen te maken, bijvoorbeeld waar de ondernemer naartoe wil met een onderneming,’’ aldus Zijlstra.

,,Wij kijken van buitenaf naar een bedrijf in zijn totaliteit,’’ gaat Van den Hoorn verder. ,,Is het bedrijf doelmatig ingericht? Is het personeelsbestand op peil? Ligt er een overname in het verschiet? Hoe gaat de productie?’’

Zijlstra beaamt: ,,Alle facetten van een bedrijf moeten goed beoordeeld zijn. Vooral in de huidige economische omstandigheden. Daarom vindt er na een vrijblijvende kennismaking eerst een onderzoek plaats. Met het ontstane totaalplaatje stappen wij in geval van een financiering samen met de ondernemer naar de bank. Onze kracht zit hem in de manier waarop met de cliënt wordt samengewerkt. Wij ondersteunen de ondernemer van A tot Z.’’

Voor vrijblijvende informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen.

u Claassen, Moolenbeek & Partners. Oosteinde 23 te Harderwijk. Tel.: 06-50260016/06-52463841. www.cmenp.nl/harderwijk-home.html

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie