Overname geeft nieuwe energie

4 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - ,,Met Veldhuizen Energie hebben we een betrouwbaar en zeer vakkundig bedrijf in de buurt gevonden voor de overname van De Paauw Installatiebureau.'' Aan het woord is Karel de Paauw, directeur van het gelijknamig bedrijf. De overname is sinds 1 oktober een feit.

De medewerkers van De Paauw zullen vanaf 8 oktober bij hun nieuwe werkgever in Terschuur beginnen. Zij blijven hun reeds opgebouwde klantenbestand van De Paauw bedienen en zetten daarnaast hun kennis en ervaring in voor nieuwe projecten van Veldhuizen Energie.

Innovatie

Door de overname van De Paauw Installatiebureau krijgt Veldhuizen Energie meer ruimte om innovatie vorm te geven. Herwin van Veldhuizen steekt enthousiast van wal als hij over duurzame energiesystemen begint. ,,Wij zijn continu op zoek naar verbeteringen, zowel op productniveau als in onze dienstverlening. Duurzame energie is de energie van de toekomst. Natuurlijke bronnen als zon en wind zijn onuitputbaar en milieuvriendelijk.'' De overname van De Paauw Installatiebureau komt op het juiste moment stelt Van Veldhuizen. ,,De uitbreiding van ons bedrijf stelt ons in staat kennis en ervaring te bundelen, ons klantenbestand uit te breiden en innovatieplannen mogelijk te maken.''

Geen hinder voor klanten

Klanten van De Paauw zullen geen enkele hinder ondervinden van de overname van het bedrijf. Het is één van de redenen dat Karel de Paauw zijn bureau aan Van Veldhuizen toevertrouwt. ,,Wij hebben dezelfde ideeën over de omgang met onze klanten. De klant staat voorop. We geven beiden de voorkeur aan een persoonlijke benadering. Voor klanten van De Paauw zal dat door de overname niet veranderen.''

Nieuwe energie

Karel de Paauw gaat na de overname niet achter de geraniums zitten. Nu de overname officieel beklonken is, kan hij zich volledig richten op zijn tweede bedrijf: De Paauw Sierhekwerk. Veldhuizen Energie kan op beide locaties in Nunspeet en in Terschuur met volle kracht vooruit. De overname geeft letterlijk en figuurlijk nieuwe energie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie