Deroue in de regen naar P18

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De trainingen op een drijfnat Ciudad del Motor de Aragón hebben Scott Deroue vooralsnog nog niet opgeleverd wat hij voor ogen had. Met een 18e trainingstijd zal hij dit weekend vanuit de achterhoede aan beide races moeten beginnen.

De eerste vrije training kwam na vertragingen in de MotoGP klassen vanwege problemen met het tijdschema te vervallen. In de tweede en- tijdtraining die wat langer duurden was het circuit erg nat en wist Deroue op geen enkele manier in zijn ritme te komen ,, Ik had geen goed gevoel vandaag, niets. Morgen hoop ik op een droge baan''.

Deroue Sr: ,,Het lijkt teleurstellend maar het valt nog wel mee en ik zie zeker morgen perspectief, ook in de regen. De top van het klassement staat uiteraard behoorlijk onder druk en Alt op P9 had iets meer geluk met een snelle ronde toen het even droog leek te worden in combinatie met de regenbanden. Daarnaast had Scott ook de pech dat hij te lang alleen reed. De motor loopt snoeihard en ik verwacht morgen weer een close-race, waarin Scott met de kop groep mee moet. De weersvoorspellingen zijn morgen overigens hetzelfde als vandaag terwijl de Spaanse buienradar er voor zondag goed uit ziet.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie