Moeder en dochter avond

28 september 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Onlangs organiseerde Boekhandel Den Hertog een moeder en dochter avond. Deze avond was speciaal voor moeders en voor dochters in de leeftijd van 12-17 jaar. Ruim 50 moeders en dochters namen hieraan deel.

Eline Hoogenboom, hoofdredacteur van online tienermagazine 'Huis van Belle' verzorgde een workshop. Ruimte maken om jezelf te vinden en toch de belangrijke relatie met je moeder in ere houden stond in deze workshop centraal. Eline heeft tussen haar 12-16 jaar in Nijkerk gewoond en schreef het recent verschenen boek 'Moeders mooiste'. De verschijning van haar boek was voor Boekhandel Den Hertog de aanleiding om deze avond te organiseren.

Janneke de Leede van Sestra is psycholoog en moeder van o.a. een dochter van 14 jaar. Zij ging in op de communicatie tussen moeder en dochter.

Tijdens de presentaties gaven Eline en Janneke voorbeelden uit eigen ervaring als moeder en dochter. Daarnaast brachten zij de aanwezige moeders en dochters aan de hand van korte opdrachtjes met elkaar in gesprek. We kijken terug op een mooie avond met enthousiaste reacties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie