Vrouwenavond bij De Huiskamer

27 september 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op donderdag 4 oktober wordt, van 19.30 uur tot 22.00 uur, de allereerste vrouwenavond georganiseerd in De Huiskamer (Oosterstraat 2a). Gezelligheid en tot rust komen staan deze avond centraal. Onder het genot van koffie met iets lekkers kunnen vrouwen met elkaar in contact komen. Ook is er deze avond een speciale activiteit, namelijk het maken van een zeepketting.

Iedereen die wil deelnemen aan de vrouwenavonden, of er vragen over heeft, kan contact opnemen met de volgende personen, zowel telefonisch als via e-mail: Gezina Kip, tel.: 06-20777419, e-mail: gezina.oh@gmail.com of Jannine Braafhart, tel.: 06-30630378, e-mail: janninebraafhart@hotmail.com.

Ontspannen en ongedwongen

Iedere eerste donderdag van de maand zullen er in De Huiskamer vrouwenavonden georganiseerd worden. Het doel van deze avonden is om vrouwen op een ontspannen en ongedwongen manier met elkaar in contact te laten komen. Vrouwen kunnen met elkaar in gesprek gaan en elkaar beter leren kennen. Dit kunnen diepe gesprekken zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Activiteit

Iedere keer dat er een vrouwenavond wordt georganiseerd, is er een speciale activiteit. Naast het maken van een zeepketting op 4 oktober, is er op 1 november een beauty-avond en op 6 december kan er een kerststuk of krans worden gemaakt.

De Huiskamer

Eind 2011 is, na maandenlange voorbereiding, De Huiskamer geopend aan de Oosterstraat 2a (in het steegje tussen de Zeeman en Hunkemöller) in Nijkerk. De Huiskamer is een plek van gezelligheid, ontmoeting en tot rust komen. De relatie tussen mensen onderling en tussen mensen en God staat centraal. Iedereen die behoefte heeft aan een gesprekje, een luisterend oor of een gebed is welkom. Samen met vrijwilligers of andere bezoekers kan er worden gepraat onder het genot van een kopje koffie. In De Huiskamer is er ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht en gesprekken en er kan samen gebeden worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie